Architect

Flieroord werkt uitsluitend samen met solide en gerenommeerde bedrijven die kwaliteit en flexibiliteit net zo hoog in het vaandel hebben staan als wij.

Robert Morsink ”een thuis voor iedereen”

Om uw bouwdromen te realiseren zoekt u een ontwerper waarop u blindelings kunt vertrouwen. Een bedrijf dat de nodige expertise en creativiteit in huis heeft, samen de plannen bespreekt en rekening houdt met uw specifieke wensen. Een bedrijf dat over ruime ervaring en een indrukwekkende portfolio beschikt. U staat tijdens het gehele ontwerpproces centraal.

Wederzijds respect en inspiratie is nodig om goed functionerende woningen te kunnen ontwerpen. Wij ontwerpen voor u een uniek maatkostuum, rekening houdend met het programma van eisen, de locatie, het budget en eventuele gemeentelijke eisen.

Een klassiek landhuis, Saksische boerderij of een een moderne riet gedekte villa, aan elk project wordt met evenveel liefde gewerkt. Ambachtelijke technieken en eigentijdse domotica gaan bij ons hand in hand. Alles wordt volgens uw wensen ontworpen, zodat het eindresultaat met recht uniek kan worden genoemd.

Voor meer informatie over Robert Morsink kijkt u op: www.robertmorsink.nl

 

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×