Interieur ontwerp

Flieroord werkt uitsluitend samen met solide en gerenommeerde bedrijven die kwaliteit en flexibiliteit net zo hoog in het vaandel hebben staan als wij.


Ilse Damhuis “de volmaakte woning is de beste versie van jezelf”

Voor onze klanten betekent dit dat een woning persoonlijk moet zijn. Een woning waar vanaf het begin rekening gehouden wordt met de situatie in de toekomst.

Werken op een hoog niveau. Gebruikmakend van duurzame materialen, op zoek naar de perfecte balans tussen diverse vormen, texturen en aardse kleuren welke samen de juiste spanning teweeg brengen in de ruimte, DE BASIS!

Een optimale balans tussen licht interieur en architectuur. Bewuste keuzes voor kleur, licht en materiaal maken de beleving van binnen naar buiten compleet. Ilse Damhuis bedenkt en creëert de mooiste lichtplannen. De verwachting die een woning aan de buitenzijde oproept moet binnen waargemaakt worden.

Iedere opdracht kent zijn eigen uitdaging waarbij altijd de tevredenheid van de klant voorop staat. Door de kleinschaligheid van Ilse Damhuis Stijlvol Wonen zijn korte lijnen vanzelfsprekend. Alleen door voldoende tijd en aandacht te nemen om uw persoonlijke wensen te inventariseren kunnen wij uw dromen waarmaken.

Kortom, een leefomgeving creëren die bij uw persoonlijkheid past.

Voor meer informatie gaat u naar ilsedamhuis.nl

 

 

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×