Organisatie

Sinds 1994 is Flieroord actief als bouwer van particuliere woningen. Kwaliteit begint bij de basis. Wij als Flieroord bieden u een stevig fundament als het gaat om de organisatie. Als dochteronderneming van de Vastbouw Groep kunnen wij putten uit de kennis, ervaring en vakkundige mensen die u vanaf het eerste begin met raad en daad ter zijde staan.

Vastbouw heeft sinds 1983 ervaring met ontwikkelen, bouwen, renoveren en onderhouden. Vastbouw heeft vestigingen in Rijssen (hoofdvestiging), Arnhem, Bunschoten, Duivendrecht, Enschede, Groningen, Grou en Rijswijk. De vestigingen opereren zelfstandig en hebben hun eigen verantwoordelijkheid, waarbij kennis en kunde onderling worden uitgewisseld.
Daarnaast is Vastbouw ook buiten de grenzen van Nederland vertegenwoordigd. Ook in Duitsland, Polen, Tsjechië en Hongarije onderscheidt Vastbouw zich met haar vaktechnische kennis.
Wilt u meer weten over Vastbouw? Kijk dan op www.vastbouw.nl

Concreet betekent dit voor u als klant de zekerheid van een solide organisatie en het voordeel van een ervaren en vakkundig bouwteam. 

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×