Stappenplan

Met Flieroord bouwt u volgens een vast stappenplan. Wij adviseren u bij iedere stap, met maar één doel: uw eigen droomwoning realiseren.

Stap 1: De bouwgrond
Houdt bij het vinden van een geschikte kavel rekening met de mogelijkheden. Reeds in deze fase kan Flieroord u adviseren.

Stap 2: Afstemming wensen en mogelijkheden
Hoe moet uw droomwoning er aan de binnen- en buitenkant uitzien? Aan de hand van uw wensen bepalen wij samen met u de eerste schets: een eerste vertaling van uw droom.

Stap 3: De architect
Aan de hand van de eerste twee fasen kunnen wij u aanbevelen bij een van onze architecten. Wat is uw eisenpakket? Welke indeling heeft u voor ogen? Welke afwerking wenst u voor uw woning, en past dit alles binnen het bestemmingsplan? Op basis van onder andere deze antwoorden maakt de architect een uniek ontwerp!

Stap 4: Kostenraming
De laatste hand wordt gelegd aan het definitieve ontwerp. Wanneer onze architect het ontwerp gereed heeft zal er een kostenraming gemaakt worden. Alle kosten worden in deze fase compleet voor u in beeld gebracht. Bij akkoord op de kostenraming worden de opdrachtbevestiging en de uitvoeringslijst opgesteld en getekend. In deze documenten staan alle projectgegevens, administratieve bepalingen, verzekeringen, garanties voor het geleverde werk, de uit te voeren werkzaamheden en de te verwerken materialen.

Stap 5: De bouwvergunning
Alle werktekeningen, ontwerpen, bestektekeningen, afwerkingen enzovoorts worden aan de gemeente overhandigd. Zodra de gemeente akkoord is en de bouwvergunning wordt afgegeven kan de eerste spade de grond in!

Stap 6: Het bouwproces
Geheel volgens het bouwplan gaan onze bouwspecialisten voor u aan de slag. Tijdens de gehele bouw kunt u details op het gebied van de uitvoering rechtstreeks bespreken met een vertegenwoordiger van ons of een uitvoerder op de bouw.

Stap 7: Uw eigen woning
Wij overhandigen u graag de sleutel

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×